Minoxidil 5% Kopen: Rogaine, Ervaringen & Bijwerkingen

Minoxidil Lotion Ervaringen, Bijwerkingen & Waar Kopen?

Minoxidil begon als een bloeddruk medicijn, dat een verrassend effect heeft op de haargroei. Je moet het uitwendig toepassen op de plekken waar je haargroei (en baardgroei) wilt hebben. Lees hier verder over Minoxidil(Rogaine) 2/5 ervaringen, bijwerkingen en neveneffecten voor mannen en vrouwen. Zie ook waar je eindelijk de sterkere variant(5%) Minoxidil Lotion/Foam kan kopen & bestellen in Nederland & Belgie zonder recept! Minoxidil is alleen nog verkrijgbaar online of via de apotheek, maar nog niet bij drogisterijen zoals Kruidvat of Etos.

Minoxidil Lotion tegen Haaruitval?

Rogaine(Regaine) is de algemene merknaam voor Minoxidil. Het is als enige een door de FDA goedgekeurde uitwendige lotion voor de behandeling van mannelijke kaalheid. Het werd ontdekt op dezelfde manier als Propecia (finasteride – een intern haaruitval geneesmiddel alleen voor mannen). Bij inwendig gebruik voor de behandeling van hoge bloeddruk merkten artsen een bijwerking op de haargroei. Omdat de haargroei niet kon worden behouden, ontdekten ze dat het uitwendig kan worden toegepast om de haargroei te verhogen op alleen de geselecteerde gebieden. Artsen en haaruitval professionals zijn het erover eens dat Minoxidil een nuttig onderdeel kan zijn tegen behandeling van haaruitval voor zowel mannen (in 5% concentratie) en vrouwen (in 2% concentratie).

Is Minoxidil iets voor mij?

 • Ervaar ik (extreme) haaruitval?
 • Ben ik op zoek naar een goedkope behandeling?
 • Ben ik op zoek naar alleen een uitwendige haaruitval behandeling?

Minoxidil Ervaringen?

De ervaringen met Minoxidil verschillen natuurlijk per persoon. Sommigen zijn er lyrisch over en anderen hebben minder succes. Rogaine wordt verkocht in de reguliere (2 procent) en extra sterke (5 procent) variatie. De reguliere variatie claimt een succespercentage van 30 tot 40 procent, maar zoals te verwachten realiseert de extra sterke haar gebruikers doelstellingen met een 50 tot 60 procent kans op succes.

Maar succes gebeurt in graden. De werkelijke dichte haargroei wordt ervaren door 8 procent van degenen die het gebruiken, terwijl de gematigde groei word weergenomen door ongeveer 30 procent van de gebruikers. Studies tonen sterk zeker aan dat Minoxidil de beste resultaten heeft in het stoppen van verdere haaruitval.

De oorspronkelijke studies over Rogaine werden uitgevoerd op de kruin, dus er is een misvatting dat het alleen werkt op dit gebied. Hoewel minoxidil meestal het best werkt op de kruin, werkt het ook in mindere mate in andere gebieden. Zoals bijvoorbeeld de voorkant van de hoofdhuid, zolang er fijn (verkleind) haar in het gebied is. Het werkt niet als het gebied al volledig kaal is. Het meeste resultaat wordt gezien in 5 maanden tot 2 jaar. Een geleidelijke afname van de effectiviteit volgt daarna. De ervaring is dat men die minoxidil gebruiken op lange termijn haar zullen blijven verliezen, maar in een trager tempo.

Video: Succes met Minoxidil voor je haargroei

 

Probeer Minoxidil Nu: 
Gratis Verzending + Morgen in Huis

Fagron Minoxidil Lotion 2%

> KLIK HIER OM TE KOPEN!


Regaine Lotion

Rogaine Extra Sterk 5% Lotion (Regaine Extra Strength)

Rogaine is een haargroeimiddel. Het werkzame bestanddeel minoxidil zorgt ervoor dat de gekrompen haarzakjes zich herstellen, waardoor haaruitval stopt en het haar voller en gezonder wordt. Je kunt dit product zonder recept bestellen als Lotion of Foam.

> Bekijk Rogaine Minoxidil Lotion


Nanoxidil Lotion

Nanoxidil Haarspray: Spectral.DNC-N

Voor mannen is Spectral.DNC-N met Nanoxidil zeer effectief bij haaruitval. En voor vrouwen is Spectral.DNC-N met Nanoxidil zeer effectief bij dunner wordend haar. Wanneer u drie maanden de Spectral.DNC-N met Nanoxidil elke dag twee maal gebruikt zult u resultaat gaan zien.

> Bekijk Nanoxidil Haarspray


Mogelijke Minoxidil Bijwerkingen & Neveneffecten?

Bijwerkingen of neveneffecten zijn altijd vervelend. Helaas is dit normaal bij de meeste middeltjes. Voor de persoon die voor de eerste gebruik maakt van de lotion, is er vaak een eerste periode van toenemende haaruitval. Dit is de manier van de hoofdhuid om zich te bevrijden van zwakkere haarzakjes om plaats te maken voor sterkere wortels. Andere bekende bijwerkingen en kwesties zijn:

 • Irritatie van de hoofdhuid, waarschijnlijk als gevolg van de alcohol inhoud van het product.
 • Jeukende hoofdhuid en roos.
 • Duizeligheid of snelle hartslag (zeldzaam).
 • Niet aanbevolen als de hoofdhuid al ge├»rriteerd is, verwond of verbrand. Het is mogelijk dat het  lichaam de medicatie dan kan absorberen op een hogere en potentieel gevaarlijk niveau.
 • Samengesteld voor hoofdhuid toepassing en niet aanbevolen voor gebruik elders op het lichaam.
 • Effecten op een foetus bij vrouwen die zwanger zijn onbekend, maar vrouwen die borstvoeding geven worden gewaarschuwd om het niet te gebruiken
 • Rogaine gebruikers met ernstige, refractaire hoge bloeddruk kunnen hypertrichose ervaren. Dit is haargroei op het gezicht of andere lichamelijke gebieden. Dit gebeurt in ongeveer 3-5 procent van de vrouwen die gebruik maken van de 2 procent oplossing en hoger bij vrouwen die de 5 procent oplossing gebruiken.

Merk op dat er geen dierlijke of menselijke studies reden geven tot bezorgdheid met betrekking tot kanker en minoxidil.

Minoxidil Lotion Meest Effectief?

Om samen te vatten, wanneer zal het meest effectief zijn?

 • Begin met gebruiken zodra je merkt dat je haar dunner wordt.
 • Als je jonger bent dan 40 jaar
 • Ben je een vrouw? Vrouwen krijgen betere resultaten dan mannen.
 • Gebruik de sterkere 5% oplossing, want dit zal meer resultaat opleveren.
 • Wees alert op mogelijke bijwerkingen, vooral als je hoofdhuid ge├»rriteerd is door de zon of de Minoxidil zelf.
 • Blijf uit de zon of draag altijd een pet buiten de deur.
 • Accepteer het feit dat de resultaten over vijf jaren niet zo goed zijn als in het eerste jaar.
 • Wees van plan om het te blijven gebruiken om een gunstig effect te realiseren.

Aanbevolen berichten:

6 gedachten over “Minoxidil 5% Kopen: Rogaine, Ervaringen & Bijwerkingen”

 1. Het is mij bekend dat zonlicht de haargroei doet stimuleren vanwege de aanmaak vitamine D.
  Uiteraard is het ook bekend dat de UV-stralen de bestaande haren kunnen schaden, ervoor kunnen zorgen dat er sneller gespleten punten ontstaan, het haar sneller brosser wordt.

  Hierbij zou ik graag iets meer willen weten waarom je met het gebruiken van minoxidil
  beter niet in de zon kunt gaan?

  Doet dit slecht aan de bestaande haren (dus niet aan de productie van de haarwortel zelf)?

  Beantwoorden
  • Hey,

   Bedankt voor je vraag! Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar het kan zijn dat de hoofdhuid iets gevoeliger wordt voor de zon. Dus als je nog genoeg haar hebt zou ik me hierom geen zorgen maken, maar als je hoofdhuid makkelijk verbrand zou ik zonnebrand of een hoofddeksel adviseren.

   Beantwoorden
 2. Hallo

  Moet je het spul de rest voor je leven blijven gebruiken of niet. Ik heb een baard groei dat niet veel voorstelt en ik wil graag een volle baard. Is dat mogelijk met dit spul!

  Beantwoorden

Plaats een reactie