Altijd Koude Handen & Voeten Oplossing

Koude handen en voeten

Het hebben van koude handen en voeten is natuurlijk geen pretje en zeker in de winter komt dit vaker voor. Gelukkig zijn er wel manieren en middeltjes die je hiermee kunnen helpen, zodat je ze op tijd op kan warmen. Vaak is het wel handig om er eerst achter zien te komen wat de oorzaak is van je koude handen en voeten. Het kan ook zijn dat je alleen koude handen hebt of alleen koude voeten.

Wat te doen tegen koude voeten & handen?

De doorbloeding in je lichaam zorgt er voor dat je handen en voeten vaak koud en warm worden. Als je de handen onder de warme kraan houdt dan worden deze automatisch warm, dit voelt aangenaam aan. Als het te heet wordt dan trek je ze terug en voel je dat de doorbloeding weer normaal werkt. Je kunt ook te maken krijgen met ijskoude voeten en handen, denk eens aan de koude wintermaanden, als je dan geen handschoenen aan doet en je bent de hele dag buiten, hoe voelt dat dan? Daar krijg je nu al de rillingen van. Geen wonder dat je daarom koude handen en voeten krijgt als je dan zonder handschoenen buiten blijft. Je moet er daarom voor zorgen dat je handen en voeten op tijd opgewarmd kunnen worden, dan blijft de doorbloeding goed en heb je minder snel last van koude handen en voeten.

Probeer Bonusan Nu (Morgen in Huis):

> KLIK HIER OM TE KOPEN!

of Koop bij bol.com


Dr. Fix Feet Warmte Balsem

Dr. Fix Voeten Warmte Balsem

Warmte Balsem van Sur Plus Dr. Fix Feet is een snel intrekkende, verzorgende balsem die de doorbloeding in de voeten bevordert, waardoor de voeten langdurig, intensief warm aanvoelen. Warmte Balsem bevat een hoog gehalte aan stimulerende oliƫn, wat de voeten een aangenaam gevoel geeft.

> Koop nu deze Balsem


HeltiQ Handenwarmers

HeltiQ Handenwarmers

Om uw handen op te warmen tijdens de koude periodes zijn er de HeltiQ Handenwarmers. Ideaal om mee te nemen onderweg, op vakantie of tijdens een buitenactiviteit. Deze warmers zijn vaker te gebruiken en kunnen eventueel ook worden gebruikt voor het opwarmen van andere lichaamsdelen zoals buik, rug en nek.

> Koop nu deze Handenwarmers


Oplossing en remedie koude voeten & handen

Als je last hebt van pijnlijke koude voeten, tenen en handen dan kun je hier wat aan doen. Je kunt er namelijk voor zorgen dat wanneer het koud is buiten je jezelf hier op gaat kleden, doe handschoenen aan en doe extra dikke sokken aan zodat je geen koude voeten kunt krijgen. Maar blijf ook in beweging. Als je namelijk de hele dag buiten blijft en je beweegt niet veel maar je gaat stil zitten, dan is het niet gek dat je het koud krijgt. Als je in beweging blijft dan zorg jij er voor dat je handen en voeten opgewarmd blijven. Daarnaast kun je ook als je heel koude voeten hebt deze zelf opwarmen met je handen door en overheen te wrijven, doe dat rustig aan.

Ook met je handen kun je ze zelf opwarmen in een warm doek bijvoorbeeld. Ook helpt het om iets warms te gaan drinken, dan kun je namelijk zorgen voor warmte in je lichaam en die komt er dan weer bij de handen en voeten uit en de koude handen en voeten zullen snel gaan verdwijnen, daar kun je op gaan rekenen. Probeer het daarom uit en kijk eens welke tips er bij jou helpen, dan weet je meteen hoe jij van de koude handen(vingers) en voeten af kunt komen.

Leave a Comment