Vichy Dercos Aminexil Pro tegen Haaruitval bij Mannen? Ervaringen Lotion of Shampoo?

Een tijdje geleden ergens op een site, zag ik een man die goede resultaten behaalde met Vichy Dercos Aminexil. Ik was geïnteresseerd, omdat ik een paar jaar geleden Rogaine heb geprobeerd. Hierbij had ik pijn op de borst en een verlaagde bloeddruk. Ik had last van me hart, dus Rogaine was waarschijnlijk niet echt een goede optie voor mij. Haar of hart? Nou het hart gaat altijd voor natuurlijk. Ik kan rond lopen zonder haar op mijn hoofd, maar niet zonder een pompend hart.

Aminexil vs Minoxidil

Aminexil is een zwakkere versie van Minoxidil. Met Vichy Dercos Aminexil maak je gebruik van een flesje per dag gedurende zes weken. Het is niet goedkoop, maar het is niet het duurste wat ik tot nu toe nog geprobeerd. Ik was zo opgewonden en hoopvol toen ik begon met het product. Ik heb al jaren dunner wordend haar, dit is ongeveer begonnen sinds mijn 25ste leeftijd.

Ik heb het 6 weken gebruikt en wat denk ik? Heeft het geholpen? Misschien. Ik had wat doorschijnend haar wat me zeker bang maakte, omdat mijn haar is vrij dun, maar het begon te kalmeren aan het einde van de behandeling. Mijn haar lijkt een beetje sterker. Niet het magisch haargroeimiddel dat ik zocht, maar ook niet een complete ramp. Vichy raadt aan om het product twee keer per jaar te gebruiken en ik zal zekerhet product opnieuw gaan gebruiken. Ze hebben in het assortiment ook een Vichy Dercos Aminexil Shampoo,  waar ik mee ben begonnen en deze bebalt me wel. Ik heb ook gehoord dat het goed is om Aminexil Spray te gebruiken tussen de twee keer per jaar behandelingen. Ik ga die misschoen ook proberen.

Als iemand vroeg me om het product te beoordelen op een op tien (10 is het beste), dan zou ik zeggen een zes. Ik heb dit artikel toegevoegd, omdat ik denk dat het belangrijk is om ervaringen met producten met anderen te delen. Ervaringen helpen mij en andere om de te kiezen wat er wel of niet kan werken voor mij.

P.S. Een ander merk voor Aminexil, die ik te koop heb gezien is Kerastase. Ik denk dat de resultaten als min of meer gelijk worden beschouwen met Vichy Dercos.

Video: Commercial van Vichy Dercos Aminexil Pro

Plaats een reactie